Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

maanantai 22. lokakuuta 2012

Luksusta Tallinnassa - Swisshotel Tallinn

Palasimme tosiaan sunnuntaina Tallinnasta ja yövyimme ensimmäistä kertaa Swisshotel Tallinnassa. Kyllä se vaan niin on, että että laatua saa kun maksaa vähän enemmän. Swisshotel on rankattu viiden tähden hotelliksi ja kaikki toimikin aivan loistavasti alusta loppuun. Loppujen lopuksi hinta ei ole montaa kymppiä perushotellia kalliimpi ja kun sen jakaa vielä kahden henkilön kesken, niin sijoitus on minusta todellakin hintansa arvoinen. Suosittelen tätä hotellia lämpimästi. 

Tullessa sisään kirjautuminen sujui ripeästi ja saimme huoneen etuajassa. Meidät myös upgreidattiin parempaan huoneeseen. Tommi on hoitanut varauksen ja asioi tiskillä, joten en osaa sanoa tarkemmin mikä huone meillä oli alunperin ja minkä saimme sitten tilalle. Ehkä joku osaa tunnistaa huonetyypin alla olevista kuvista? 

Huone ja tunnelma

Minusta hotellin tunnelma oli heti sisään tullessa laadukas. He ovat käyttäneet sisustusväreinä paljon beigeä, kultaa ja ruskeaa. Kullan ja ruskean yhdistelmä ei ole oma suosikkini, mutta sopi hyvin hotellimaailmaan. Meidän huone oli kerroksessa 21 ja sieltä avautui upeat näköalat kaupunkiin. Tykkäsin myös itse huoneesta. Se oli tyylikäs ja viihtyisä. Hintaan kuuluivat shampoot, hoitoaineet ym. mitkä viiden tähden hotellissa tuleekin toki olla kunnossa. Huoneessa toimi ilmainen wlan. Hintaan kuuluivat myös kylpytakin ja tossujen käyttö. Kylpytakissa ja tossuissa oli mukava tallustella allasosastolle. 

Allasosasto

Swisshotel ei ole varsinaisesti kylpylähotelli, mutta huoneen hintaan kuuluu modernin kuntosalin käyttö, saunat ja allasalue. Allasosasto yllätti meidät erittäin positiivisesti. Allasalueen yhteydessä on myös spa ja ilmaisia keksejä, terveysjuomia, vettä ja meidän vieraillessamme myös maukkaita omenia. Kuntosalilla on tarjolla ilmaisia vesipulloja ja niitä löytyy myös jääkaapista uima-altaan yhteydessä. Uima-altaan vesi oli keskimääräistä lämpimämpää, mikä sopi hyvin tällaiselle vilukissalle. Uiminen saattaa minulta jäädä helposti väliin, mikäli vesi on liian kylmää. Nyt siitä ei ollut pelkoa. Allasalueella soi myös rentouttava musiikki. Minusta tunnelma altaalla oli enemmän spahenkinen kuin uimahallimainen. Altaan reunalle oli aseteltu aurinkotuoleja rentoutumista varten. 

Saunat ja pukeutumistilat yllättivät myös positiivisesti. Alueella on höyrysauna ja perinteinen sauna, jotka ovat unisex käytössä. Voit siis saunoa yhdessä kumppanisi kanssa. Perinteisestä saunasta aukeni upea näkymä kaupungin ylle ja kiukaalla oli raikasta eukalyptystuoksua. Pukuhuonetila oli siisti ja tyylikäs. Vierailimme uima-allasalueella kahdesti. En jäänyt kaipaamaan enempää altaita tai saunoja ja vaikka alueella oli myös muita vieraita säilyi tunnelma tarpeeksi rauhallisena. Saimme olla monta kertaa saunoissakin vain kahdestaan. 

Aamiainen ja ruuat

Hotellin aamiainen oli hyvä, mutta ei mielestäni erityinen. Tarjolla oli lämpimiä ruokia pekonista ja makkaroista perunoihin ja munakkaaseen, jogurtteja ja mysliä, leipää ja leikkeleitä sekä erilaisia mehuja ja muutamia makeita herkkuja. Emme syöneet hotellin ravintolassa illallista tai lounasta, vaikka olen kuullut ruokaa kehuttavan.

Kävimme illalla 30-kerroksessa sijaitsevassa Horisont Barissa ihastelemassa näkymiä. Juomien hinnat olivat minusta suomalaisittain vielä ihan kohtuulliset. 


Onko muilla kokemuksia tästä hotellista? Oletteko olleet yhtä tyytyväisiä kuin me olimme?

Kuva hotellin alakerrasta hissien läheltä
huone oli tyylikäs ja viihtyisä sekä upein näköaloin varustettu


Näkymä kerroksen 21 ikkunasta (eli huoneemme ikkunasta)

Tämä kuva on otettu myös huoneen ikkunasta, tosin vahvasti zoomattuna
 

Pari kuvaa meidän kylpyhuoneesta

Hotellin kattobaari

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu