Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Travel is my passion

tiistai 18. joulukuuta 2012

Unelmien häämatkakohteita saarilla 1/3

Olen etsinyt tähän unelmieni häämatkakohteita paratiisirannoilta ja paikoista, joista löytyy uusin pakkomielteeni, "over the water bungalow". Kyseisiä vaihtoehtoja löytyy etenkin Bora Boralta, muualla ne eivät tunnu olevan niin yleisiä. Toisaalta "pool access room" tai "private pool" ei kuulostaisi ollenkaan hullummalta. Miksi nämä ihanat paratiisisaaret ovat vaan niin kovin kaukana ja kalliita?

Entä mikä on sinun suosikkisi?

Tahiti ja Bora Bora

Upeimmat kuvat löytyvät Bora Boralta. Mutta miksi unelmien saaran pitää olla niin kaukana? Ensin pitäisi lentää Los Angelesiin ja jatkaa matkaa vielä sieltä kahdeksan tuntia eteenpäin. Saman verran Bora Boralle matkustaa Sydneystä. 

Tänne ei matkusteta vauvan kanssa, mutta ehkäpä vielä kerran elämässä.. Melkein kohde kannattaisi yhdistää maailmanympärimatkaan tai toisen matkakohteen yhteyteen. Bora Bora on myös kallis kuin mikä. En kyllä yhtään ihmettele hintoja näitä kuvia katsoessa. 

Itselläni ei ole Bora Borasta kokemuksia ja en ole juuri kuullut tästä kohteesta. Kannattaako sinne lähteä? Onko paikan päällä muuta tekemistä kuin ihastella näitä silmiä hiveleviä maisemia? Toisaalta ihastelisin maisemia kovin mielelläni kuvan bungalowissa tekemättä mitään muuta. 

Tämä hotelli olisi aika ihana: Manihi Pearl Beach Resort
Ei tämäkään ole hassumpi: Hilton Bora Nora Nui Resort & Spa
Tämäkin kelpaisi: Le Meridien Bora Bora

kuvat: google.fi

Le Meridien Bora Bora

Mauritius

Olemme miettineet Mauritiusta omaksi häämatkakohteeksi ensi syksynä eli kohteesta on tulossa varmaan lisää postauksia, mikäli lähden tutkimaan kohteen mahdollisuuksia enemmän. Siskoni on käynyt Mauritiuksella kahdesti ja pitää paikasta todella paljon. Lentoaika on jälleen pitkä, n. 11,5 tuntia.

Ihan halpoja paketteja Mauritiukselle ei valitettavasti saa, mutta kohde on erityisesti häämatkalaisten suosiossa ja heille on tarjolla erilaisia tarjouksia. Kannattaa pyytää hääpaketista tarjous usealta eri toimistolta. Hinnat vaihtelevat melkoisesti.

Vain yhdessä hotellissa eli Le Prince Mauricessa löytyy veden päällä olevia bungaloweja ja hinta on tietenkin taas suolainen. Mauritiuksella näyttäisi olevan kuitenkin useita hyvätasoisia hotelleja. Kuvat puhukoon puolestaan.



Movenpick Resort & Spa 





Vanuatu

Myöskään tänne ei matkusteta Suomesta ihan hetkessä. Paikan päälle pääsee esim. Sydneyn kautta ja yhdistäisinkin saaren osaksi maailmanympärimatkaa tai muuta pidemmälle suuntautuvaa reissua. 

Tähän kohteeseen voi majoittua Vanuatulla budjetilla. Uskoisiko? Tästä Vanuatun hotellista taas löytyy veden rajassa olevia bungaloweja ja hinta vaikutti myös kohtuulliselta: Hotel Le Lagon Resort & Spa

Le Meridien Resort, Vanuatu
Moorings





Tunnisteet: , , , ,

2 kommenttia:

10. tammikuuta 2013 klo 12.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei olen lähdössä maaliskuussa Karibian risteilylle, koska teet postauksen aiheesta, odotan sitä innolla, vinkkejä ja neuvoja kaipailen :)

 
11. tammikuuta 2013 klo 15.20 , Blogger SuviV kirjoitti...

Hei! Kohde ei ole itselleni ennestään tuttu, mutta kiinnostaa kovasti. Ajattelin esitellä Karibian risteilyn vaihtoehtoja matkamessujen jälkeen, kun olen tutustunut aiheeseen paremmin. Tämä tulee postaukseen unelmien häämatkakohteita 2/3.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu